• darkblurbg

Zetwerk voor hallen en Utiliteitsbouw

In de wereld van zetwerk voor de dak- en gevelbekleding zijn wij marktleider en al jaren een begrip. Het hoogwaardige zetwerk op maat voor stalen profielen en sandwichpanelen wordt voornamelijk toegepast in hallenbouw en utiliteitsbouw door heel Nederland. Dankzij onze grote voorraad aan materialen (originele materialen waarvan uw profielen en sandwichpanelen gemaakt zijn) leveren wij de meeste maatwerkproducten binnen 24 uur. Vanzelfsprekend met de allerhoogste kwaliteit en exact zoals door u ingemeten.

Eindeloze mogelijkheden met complex zetwerk

Met het complexe zetwerk in aluminium, aluminium-composiet en staal, worden dak en gevel van uw bouwproject gezichtsbepalende elementen dankzij de fraaie afwerking ervan. Een visitekaartje voor elk bouwproject. Afdekprofielen, raamkaders, cassettepanelen en complete gevelsystemen. Hoogwaardige oplossingen van de allerhoogste kwaliteit, waarmee u zich als ontwerper, bouwer en eindgebruiker kunt onderscheiden. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. Ieder idee of ontwerp kunnen wij vertalen in het gewenste eindproduct van aluminum, aluminium-composiet of staal. Daarbij zijn vorm en uitstraling bepalend, maar ook de functionaliteit houden we scherp in de gaten.

Hoe complexer, hoe beter

Wij draaien onze hand niet om voor zeer specialistisch werk, hoe complex uw wens ook is. Dak- en gevelafwerking is bepalend voor de vormgeving en de uitstraling van het bouwproject. Onze specialisten besteden hier dan ook veel aandacht aan. Dat begint al bij de voorbereiding. Wij bestuderen uw ontwerp, denken met u mee en geven advies over de toepasbaarheid van ons gespecialiseerde zetwerk. Samen met u werken we naar een optimaal eindresultaat.

Duurzaamheid en milieu

Duurzaamheid en milieu zijn onderwerpen die bij Allpro hoog in het vaandel staan. Niet enkel zijn wij ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd, maar ook kunnen wij u adviseren met betrekking tot BREEAM of u zelfs ondersteunen bij de BREEAM-certificeringsaanvraag van uw gebouw.